Суспільне мовлення

Занадто повільно переходив дорогу: у Львові пішохода двічі поранили ножем у спину

У Львові затримали пасажира авто, якого підозрюють у завданні двох ножових поранень у спину 20-річному пішоходу. Інцидент трапився вночі, 3 вересня на вулиці Симона Петлюри.

Про це повідомили у Відділі комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Як розповіли у поліції, о 23:20 між компанією, що їхала у автомобілі “Фольксваген Пасат” та компанією пішоходів виник конфлікт. Його причиною стало те, що “пішоходи”, на думку “автомобілістів”, занадто повільно переходили проїзну частину пішохідним переходом.

“Під час суперечки один з пасажирів автомобіля, який перебував у нетверезому стані, завдав двох ударів ножем одному з пішоходів – 20-річному львів’янину, спричинивши йому тілесні ушкодження”, — повідомили у ГУ Нацполіції у Львівській області.

Після цього авто разом із пасажиром покинуло місце події. Товариші пораненого викликали поліцію. Пішохода доправили до лікарні, медики діагностували у нього “проникаюче ножове поранення спини”.

Правоохоронці розшукали авто, яке поїхало з місця події. Чоловіка, який імовірно, завдав ножових поранень затримали. Ним виявився 31-річний житель Львова.

Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Досудове розслідування триває.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Правоохоронці затримали нападника. За скоєне йому загрожує покарання — до восьми років позбавлення волі.


Джерело: Суспільне мовлення України