Суспільне мовлення

На Львівщині прикордонники знайшли два дрони, якими намагалися переправити сигарети за кордон

На Львівщині, поблизу села Липник, прикордонники виявили безпілотники, якими невідомі намагалися переправити сигарети за кордон. Також у лісосмузі знайшли три ноутбуки та мікроавтобус “Мерседес” з пультами управління та ящиком цигарок всередині.

Як повідомили на Facebook-сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України, до прикордонників звернулися військовослужбовці відділу “Рава-Руська”. Вони повідомили, що поблизу кордону зафіксували шум двигуна безпілотника. Прикордонники вирушили на перевірку.

“На відстані 12 км від державного рубежу прикордонники виявили мікроавтобус “Мерседес”, в якому були пульти управління, гвинти, саморобні акумулятори та ящик цигарок. Під час огляду місцевості, за допомогою службового собаки, виявили два безпілотники. Згодом, неподалік від “пташок”, наряд знайшов у лісосмузі три ноутбуки”, — йдеться у повідомленні.

Безпілотники виявили за допомогою службового пса. Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України

Дрони передали поліції

Дрони передали поліції. Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Прикордонники повідомили про цей випадок працівників Нацполіції та передали їм усі знайдені речі. Хто причетний до контрабанди цигарок, наразі встановлюють.


Джерело: Суспільне мовлення України