Суспільне мовлення

“Скала 1911” приймала “Рух” у четвертому попередньому раунді Кубка України

23 серпня у четвертому попередньому раунді Кубка України з футболу стрийська “Скала 1911” приймала львівський “Рух”. Матч завершився на користь львів’ян.

З початку матчу обидві команди намагалися атакувати. На 16-й хвилині матчу Ілля Квасниця після передачі Мар’яна Мисика забив гол у ворота стриян. Перший тайм завершився із рахунком 0:1 на користь “Руху”.

У другій половині гри львівська команда подвоїла перевагу. На 70-й хвилині гри гол у ворота стриян забив Андрій Столярчук. Вже наприкінці гри гравець “Скали 1911” Андрій Петрик порушив правила та отримав другу жовту картку. Відтак стрияни догравали матч у меншості. А львівська команда отримала право пробити штрафний удар, який не змогли реалізувати.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У підсумку гри переміг “Рух” із рахунком 0:2.

Кубок України 2023/24: що відомо

  • З четвертого попереднього раунду на турнірі стартували перші представники Прем’єр-ліги. Вісім клубів з елітного дивізіону обиралися за рейтингом сезону 2022/23 (9-16 місця). Решта клубів УПЛ приєднаються до учасників Кубка з 1/8 фіналу. Матчі цієї стадії пройдуть наприкінці вересня.
  • Кубок України з футболу розігрується вперше за два сезони. Востаннє володаря трофею визначили ще в сезоні 2020/21, коли “Динамо” у фіналі обіграло “Зорю”.
  • Наступний володар Кубка визначиться у фіналі 15 травня 2024-го. Місце проведення турніру наразі не визначали.


Джерело: Суспільне мовлення України