Суспільне мовлення

На Львівщині попрощаються із захисником Валерієм Бараном

Сьогодні, 20 серпня, на Львівщині попрощаються із військовим Валерієм Бараном, який загинув у бою. Чоловіка поховають на місцевому кладовищі в селі Рата.

Про це повідомили на Facebook-сторінці Рави-Руської міської ради.

Валерій Баран — житель села Рата Рави-Руської громади. Чоловік захищав Україну на східному напрямку, мав звання молодшого сержанта. Захисник загинув 17 серпня 2023 року в районі селища Шуми Донецької області. У воїна залишилися мама, сестра та двоє молодших братів.

Зустріч траурного кортежу із тілом захисника відбудеться 20 серпня о 14:00 біля каплички у центрі Рави-Руської. Потім відбудеться чин похорону. Він розпочнеться від дому військового в селі Рата. Поховають бійця на місцевому цвинтарі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Задля вшанування пам’яті чоловіка у Раві-Руській міській територіальній громаді 20 та 21 серпня оголосили Днями жалоби. Міська влада просить приспустити прапори України з траурною стрічкою на адміністративних будівлях. А також відмінити усі розважальні заходи та концерти. Мешканців закликають зустріти кортеж із тілом полеглого та віддати йому шану.


Джерело: Суспільне мовлення України