Суспільне мовлення

Козицький розповів про стан травмованих внаслідок ракетної атаки по Львівщині

У лікарні залишається ще один травмований внаслідок ракетного удару по Львівщині 15 серпня. Ще трьох людей — виписали із медзакладів.

Про це повідомив начальник ОВА Максим Козицький.

Раніше начальник ОВА повідомляв, що четверо людей госпіталізували до медзакладів із діагнозами: гіпертонічний криз, перелом, закрита черепно-мозкова травма. Загалом під час ракетного удару по Львівщині 15 серпня травми отримали 19 людей.

“У Львові 165 мешканців зареєструвалися в ЦНАПі та подали документи на відшкодування збитків. Працівники Залізничної районної адміністрації оформили 142 акти візуального обстеження для подання на розгляд міської комісії ТЕБ та НС, щоб виділити кошти з резервного фонду на ліквідацію наслідків ракетного удару”, – повідомив начальник ОВА.

Що відомо про ракетний удар по Львівщині 15 серпня

15 серпня Росія атакувала Львівщину ракетами. Одну ракету вдалося збити силам ППО. Також зафіксовано шість влучань. Внаслідок ракетної атаки у Львові пошкоджено близько 100 будинків.

У селі Ставчани фахівці обстежили 36 присадибних ділянок. Три житлові будинки та три господарські не підлягають відновленню. В інших будинках є руйнування дахів, вікон, тріщини на стінах.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Травми отримали 19 людей. Станом на ранок 16 серпня четверо травмованих залишалися у медзакладах.


Джерело: Суспільне мовлення України