Шестеро львів’ян потрапили до лікарні після вживання кебабу: що відомо
Шестеро львів’ян потрапили до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні з харчовою токсикоінфекцією. Про це повідомили у Львівському обласному центрі контролю та профілактики хвороб МОЗ України.
До лікарні потрапили люди віком від 21 до 36 років. Всі вони вживали кебаб з курятиною та яловичиною в одному із закладів швидкого харчування Львова. Перші пацієнти почали поступати цього вівторка, 4 липня, зі скаргами на біль у животі, діарею та підвищену температуру тіла. За словами лікарів, стан шістьох пацієнтів — середньої важкості.
Зараз фахівці проводять епідеміологічне розслідування у закладі, де отруїлися львів’яни.
“Взяті на дослідження харчові продукти, змиви з інвентарю та обладнання. Проводяться лабораторні обстеження для встановлення збудника, який спричинив харчову токсикоінфекцію”, — йдеться у повідомленні.
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram
Епідрозслідування триває. За інформацією обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України, це восьмий цього року спалах гострої кишкової інфекції на Львівщині.