Суспільне мовлення

Постраждалі від ракетної атаки по Львову можуть звернутись по допомогу: номери телефонів

Жителі Львова, які постраждали від ракетної атаки, можуть звернутись по допомогу, подзвонивши на Гарячу лінію Львова та до Міського центру підтримки вимушено переміщених осіб. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

“Кожен з тих, хто постраждав внаслідок нічних ракетних атак, може зателефонувати на Гарячу лінію та подати свою заявку. Місто визначить, яка потрібна допомога і, по можливості, буде її забезпечувати. Також це стосується мешканців, які втратили помешкання — місто також надасть тимчасове житло”, — каже директор департаменту “Адміністрація міського голови” Євген Бойко.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Під час засідання міської комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалили рішення, що постраждалі від нічного обстрілу Львова можуть звертатись за допомогою за двома контактними номерами телефонів:

  • Гаряча лінія м. Львова – 15-80
  • Міський центр підтримки вимушено переміщених осіб у Львові – 050-555-44-61

Що відомо про ракетний удар по Львову 6 липня

  • 6 липня Росія завдала ракетного удару по Львові. Були влучання в об’єкт критичної інфраструктури та житловий будинок.
  • Як повідомив міністр МВС Ігор Клименко, у місті триває пошуково-рятувальна операція. Рятувальники продовжують розбирати завали. Також на місці працюють психологи.
  • Росія атакувала Львівщину десятьма крилатими ракетами “Калібр” — збити вдалось сім з них, повідомили в Повітряних силах ЗСУ.


Джерело: Суспільне мовлення України