Суспільне мовлення

Львівські митники вилучили 530 пачок сигарет на кордоні із Польщею

Сьогодні, 27 червня, у пункті пропуску “Шегині – Медика” митники вилучили у жителя одного із сіл Яворівського району сигарети, які він намагався провезти у Польщу незаконно. Про це повідомили на Facebook-сторінці Львівської митниці.

Для проходження митного контролю 34-річний водій мікроавтобуса “Mercedes-Benz” обрав смугу “зелений коридор“. Проте під час перевірки мікроавтобуса із застосуванням скан-системи “Rapiscan” працівники митниці виявили 530 пачок сигарет без акцизних марок.

Перевірка мікроавтобуса із застосуванням системи “Rapiscan”. Фото: Західне регіональне управління Держприкордонної служби

“Тютюнові вироби знаходились у спеціальному сховищі, спорудженому в конструктивних порожнинах даху автомобіля. Таким чином громадянин вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, використовуючи тайник”, — йдеться у повідомленні Львівської митниці.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил (ч.1 ст. 483 МКУ). Транспортний засіб і цигарки, вартість яких встановлюється, вилучили.


Джерело: Суспільне мовлення України