Суспільне мовлення

На Львівщині через обрив електричного дроту загинула дитина

У селі Глібовичі Львівського району 10-річну дитину вразило струмом з обірваного електричного дроту. Дівчинка загинула. Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОВА.

За попередніми даними, через негоду в селі Глібовичі обірвало провід лінії електропередачі. Близько 15:00 до нього доторкнулася дівчинка 2013 року народження. Внаслідок удару струму дитина загинула. На цей момент її батьків поруч не було. За цим фактом, за словами речниці Нацполіції Львівщини Світлани Добровольської, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 115 (Вбивство).

Мешканців закликають, побачивши обірваний провід лінії електропередачі, не наближатися до нього ближче, ніж на 8 метрів. Потрібно відійти від обірваного проводу “гусячим кроком”. Для цього треба звести ступні разом, не відривати їх одна від одної і від землі та пересуватися дрібними ковзкими кроками.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Про пошкоджені електромережі слід повідомляти за номерами колцентру “Львівобленерго”. Якщо через негоду впали дерева або гілки чи травмувались люди, зателефонуйте в екстрені служби.


Джерело: Суспільне мовлення України