Суспільне мовлення

Наслідки негоди на Львівщині: яка ситуація на ранок 24 червня

У Львівській області без електропостачання досі залишаються жителі 212 населених пунктів повністю чи частково. За ніч світло відновили мешканцям 57 міст та сіл. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Найскладніша ситуація – на Городоцькому, Мостиському, Пустомитівському і Жидачівському напрямках.

“Учора (23 червня, — ред.) на Львівщині через негоду без електропостачання залишились 269 населених пунктів (158 повністю, 111 – частково). Над відновленням живлення продовжують працювати 82 бригади “Львівобленерго” – 352 людини та 123 одиниці техніки. Станом на цю годину без електропостачання 78 населених пунктів повністю та 134 частково”, — каже Максим Козицький.

У Львові на ранок, 24 червня, електротранспорт курсує у звичному режимі. Чотири повалені дерева вже розкрижили. Проїзду вони не заважають. Також комунальники прочищають ливневу каналізацію на кількох вулицях.

“З огляду на те, що синоптики прогнозують грозу і на сьогодні, у всіх комунальних службах сьогодні працюють чергові бригади на випадок, якщо б була якась надзвичайна ситуація, яка б потребувала оперативного реагування”, — каже заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За даними Львівського гідрометцентру у суботу погоду визначатимуть атмосферні фронти із Заходу. У Львові та області буде хмарно з проясненнями. Прогнозують короткочасні дощі, місцями значні. Грози, подекуди град. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, місцями шквали до 20 м/с. Температура вночі – 15-20°, вдень – 20-25° тепла.


Джерело: Суспільне мовлення України