Суспільне мовлення

У Львові ліквідовують наслідки грози: що відомо

У Львівській громаді через негоду впали кілька дерев, а деякі будинки мають перебої з електропостачанням. Про ситуацію в місті станом на вечір 23 червня повідомила заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Через грозу та буревій впали дерева у смт Брюховичі на вулиці Івасюка, у Львові на вулиці Любінська, 101 та на Величковського, 6 і у Дублянах на вулиці Володимира Великого. На деяких вулицях через листя та дрібні гілки, які зірвав вітер з дерев під час грози, забились дощоприймачі.

“Під час зливи з міркувань безпеки було тимчасово вимкнено струм на лініях електротранспорту, що спричинило тимчасову його зупинку. Як тільки дощ дещо вщух електротранспорт відновив курсування”, — йдеться у повідомленні.

Інформації про підтоплення у місті наразі не надходило, додає посадовиця.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За даними Львівського гідрометцентру, завтра, 24 червня, погоду визначатимуть атмосферні фронти із Заходу. У Львові та області буде хмарно з проясненнями. Прогнозують короткочасні дощі, місцями значні. Грози, подекуди град. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, місцями шквали до 20 м/с. Температура вночі – 15-20°, вдень – 20-25° тепла.


Джерело: Суспільне мовлення України