Суспільне мовлення

Львівські медики розповіли про стан восьмикласника, який отримав кульове поранення в груди

Учень восьмого класу львівської школи, який два тижні тому отримав кульове поранення в груди, одужує. За цей час медики лікарні святого Миколая провели школяру низку операцій. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

За словами медиків, хлопець вже починає ходити. Також у нього з’явився апетит.

“Стан хлопця покращується з кожним днем. Після проведення низки втручань, рана загоюється. Хлопець починає ходити, зʼявився апетит. Продовжуємо виконувати коригуючі операції для повного загоєння рани”, — кажуть у лікарні святого Миколая.

31 травня у Львові госпіталізували восьмикласника із вогнепальним пораненням у груди. Як повідомив керівник міського управління освіти Андрій Закалюк, троє учнів школи у Шевченківському районі після уроків пішли додому до одного з них. Там знайшли зброю та почали її розглядати. В одного з друзів випадково вистрілили. Хлопця госпіталізували. У школяра діагностували відкрите дробове поранення грудної клітки.

Того ж дня медики провели термінову операцію: зашили травмовану легеню та видалили два ребра. У лікарні заявили, що хлопець у важкому, але стабільному стані і його життю нічого не загрожує.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За фактом відкрили кримінальне провадження за ст. 264 ККУ (Недбале зберігання вогнепальної зброї або бойових припасів). Максимальне покарання передбачене статтею — позбавлення волі на строк до трьох років.


Джерело: Суспільне мовлення України