Суспільне мовлення

У модульному містечку на Сихові кількість хворих зросла до 37 людей

Станом на ранок, 6 березня, у Львівській обласній інфекційній лікарні перебувають 13 мешканців містечка для ВПО, з них 11 — неповнолітні. В усіх діагностували гостру кишкову інфекцію. Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Загалом відомо про 37 хворих, серед них 21 дитина до 18 років. 24 людини отримують лікування амбулаторно. Амбулаторні хворі ізольовані та залишаються під спостереженням лікарів.

Як розповів Суспільному директор обласної інфекційної лікарні Сергій Федоренко, станом на ранок у медзакладі перебувають 13 людей, яких госпіталізували 5 березня з модульного містечка.

“З них 11 дітей віком до 17 років і двоє дорослих. З перших хвилин перебування у стаціонарі медики розпочали комплекс діагностично-лікувальних заходів. Внаслідок цього вдалося стабілізувати клінічний стан і станом на ранок, стан наближається до середньої тяжкості. Шестеро хворих продовжують гарячкувати”, — розповів Сергій Федоренко.

Усі госпіталізовані діти віком від семи років.

На території модульного містечка здійснюють комплекс лікувально-діагностичних та протиепідемічних заходів. Провели дезінфекцію приміщень модульного містечка. Триває епідрозслідування.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Читайте також

  • Із модульного містечка, що на Сихові, 5 березня до інфекційної лікарні госпіталізували 13 людей. Попередня причина нездужання — одна з форм кишкової інфекції. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.
  • За словами керівниці міського управління охорони здоров’я Марти Матюшко, стан госпіталізованих — стабільний, харчове чи інше отруєння наразі непідтверджене.
  • Загалом у зимовому модульному містечку проживає майже 750 людей.


Джерело: Суспільне мовлення України