Суспільне мовлення

95% котелень на Львівщині готові до опалювального сезону — Козицький

На Львівщині 95% котелень готові до осіннього-зимового періоду. Також більшість лікарень забезпечені генераторами, а заклади освіти мають альтернативне живлення.

Про це під час брифінгу розповів начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

“Школи і лікарні ми на 100% забезпечили дизельними генераторами. Львівська область —одна із небагатьох областей, де ми маємо можливість навчатися офлайн. Більшість шкіл в нас працює офлайн і близько 10% в змішаному режим. Лікарні, які визнані кластерними та надкластерними лікарнями, які несуть основне навантаження по наданню екстреною та ургентної допомоги населенню, це основні медичні заклади, які забезпечені дизельними генераторами”, — каже Максим Козицький.

Також, за словами Максима Козицького, в області накопичили понад 6 тисяч тонн вугілля та більше 30 тисяч метрів кубічних щепи, щоб працювати на альтернативному паливі

“Ведеться робота з міськводоканалами і перевіряємо подачу води, при відсутності електропостачання”, — говорить Максим Козицький.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У разі необхідності на Львівщині розгорнуть 900 пунктів незламності. Там люди зможуть отримати допомогу, їжу та матимуть мобільний зв’язок.


Джерело: Суспільне мовлення України