Суспільне мовлення

8 липня у Львові попрощаються із трьома загиблими внаслідок ракетного удару

У суботу, 8 липня, у Львові попрощаються із трьома загиблими через ракетний удар по житловому будинку. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Чин похорону Анастасії Сенів та Мирослави Садової розпочнеться об 11:00 у Латинському катедральному соборі на пл. Катедральній. Поховають загиблих на Голосківському кладовищі.

Прощання з Надією Спіжевською розпочнеться о 14:00 у Каплиці Різдва Івана Хрестителя (вул. Пекарська, 52). Поховають загиблу на Ряснянському цвинтарі.

Анастасія Сенів. Фото: Львівська міська рада

Анастасії Сенів було 32 роки. Працювала у 26-му відділенні “Укрпошти”, а згодом – у Головному відділенні поштового зв’язку. Займалася волонтерством. Їй було 32 роки. Дівчина готувалася до весілля.

Разом із мамою загинула 6 липня внаслідок ракетного удару по Львову. У Анастасії Сенів залишилися бабуся та брат з родиною.

Мирослава Садова загинула разом із донькою

Мирослава Садова. Фото: Львівська міська рада

Мирославі Садовій було 59 років. Вона загинула внаслідок обстрілу Росією Львова разом із донькою Анастасією.

Працювала у відділі зв’язку ТзОВ “Львівський автобусний завод” та на хлібопекарні. У Мирослави Садової залишилися мама, сестра, брат та син із родиною.

У будинок Надії Спіжевської влучила російська ракета "Калібр"

Надія Спіжевська. Фото: Львівська міська рада

Надії Спіжевській було 55 років. У мирний час працювала у торгівельній сфері.

Надія загинула 6 липня, коли в будинок, де вона жила, влучила російська ракета “Калібр”. У Надії Спіжевської залишилися син, донька та троє онуків.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вночі 6 липня росіяни завдали ракетного удару по Львову. Одна ракета поцілила по житловому будинку на вулиці Стрийській. Внаслідок цього загинули 10 людей, 48 отримали поранення.


Джерело: Суспільне мовлення України