Львівський портал

27 травня світло можуть вимикати майже всю добу

27 травня ліміти на споживання електроенергії, при перебільшенні яких планують застосовувати стабілізаційні відключення, діятимуть з 06:00 до 24:00 год. Про це повідомили в «Укренерго».

Відключення можуть застосовувати із 6:00 до 24:00. Відключення світла можуть застосовувати, якщо будуть перебільшені ліміти споживання.

Водночас енергоживлення об’єктів критичної інфраструктури, які виконують функцію життєзабезпечення населення, обмежуватись не буде.

Мешканці Львівщини дізнатись свою групу відключень можуть:

  • На сайті «Львівобленерго» в розділі «Чому немає світла»;
  • У чат-боті «Львівобленерго» у Viber (для побутових споживачів);
  • У чат-боті «Львівобленерго» у Telegram (для побутових споживачів);
  • У чат-боті «Львівобленерго Бізнес» у Viber (для юридичних споживачів);
  • У чат-боті «Львівобленерго Бізнес» у Telegram (для юридичних споживачів).

Нагадаємо, вимикати світло у всіх областях України почали ввечері 14 травня, причина – брак потужності в енергосистемі. Наразі графіки не є сталими, ситуація змінюється щодня.

Водночас усіх споживачів закликають економити електрику: не вмикайте енергоємні електроприлади щодня з 19:00 до 22:00, перейдіть на енергозберігальні лампи. У цей час просять не користуватися кондиціонерами, електрочайниками, порохотягами, бойлерами, обігрівачами, прасками, пральними машинами, мікрохвильовими печами та електропічками.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-05-26 19:48:07

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин