Львівський портал

Зеленський прилетів у Катар

У середу, 5 червня, президент України Володимир Зеленський прибув із робочим візитом до Катару. Про це він повідомив у своєму Telegram.

Український лідер матиме зустріч із шейхом Тамімом бін Хамадом Аль Тані. Серед питань, які заплановані до обговорення і про які відомо публічно, – повернення депортованих дітей, Саміт миру, низка двосторонніх економічних та безпекових питань.

«Катар допомагає Україні повертати викрадених Росією дітей. Ми говоритимемо про продовження цієї роботи як у межах Міжнародної коаліції за повернення українських дітей, так і в межах Саміту миру, де це є серед пунктів порядку денного.

Катар брав активну участь у підготовці саміту та має стати на ньому одним із голосів Близького Сходу за повернення людей додому, глобальну продовольчу та ядерну й енергетичну безпеки», – так прокоментував свій візит Володимир Зеленський.

Нагадаємо, наприкінці травня – на початку червня Володимир Зеленський здійснив робоче турне до низки країн. Перший візит був у Швейцарію, потім – до Сінгапура та Філіппін.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-05 18:22:50

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин