Україна і світ

Затриманий біля Охматдиту чоловік не був коригувальником вогню – Нацполіція

Чоловіка, якого затримали біля дитячого лікувального закладу Охматдит у Києві, не був російським коригувальником вогню.

Удар по Охматдиту в Києві 8 липня

Начальник Головного управління Національної поліції у Києві Дмитро Шумейко пояснив в ефірі телемарафону Єдині новини, що громадянина, який видався підозрілим небайдужим киянам, перевірили поліцейські та Служба безпеки України, але інформація не підтвердилася.

– На місці біля лікарні Охматдит громадяни побачили людину, яка їм видалася підозрілою, її поведінка та спілкування. Вони підійшли до найближчого наряду поліції. Наряд доставив цю людину до управління поліції, де оперативники разом з співробітниками Служби безпеки відпрацювали цю людину, перевірили технічними та іншими засобами. Інформація ця не підтвердилася, – стверджує начальник ГУ Нацполіції у Києві.

Раніше неподалік від дитячого закладу Охматдит у Києві затримали, ймовірно, іноземця, який знімав лікарню після масованого російського обстрілу 8 липня.

Зараз дивляться

Небайдужим людям він видався дивним, тому що чоловік після вибухів у Києві почав знімати наслідки атаки по Охматдиту та не відповідав на запитання.

Хоча, як стверджували очевидці, на місці події чули, як він спілкувався російською мовою. Чоловіка затримали поліцейські. Правоохоронці перевірили, чи він не був ворожим коригувальником вогню.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-10 00:49:14