Львівський портал

3 ОШБр провела успішний штурм на Харківщині: відбили позиції та українських бійців з полону

Українські військові з Третьої окремої штурмової бригади врятували побратимів, які потрапили в полон до диверсійно-розвідувальної групи росіян на Лиманському напрямку, передає Львівський портал.

За даними тактичної групи «Кремінна», на Лиманському напрямку четверо українських військовослужбовців потрапили в засідку, влаштовану диверсійною групою противника у кількості до 10 людей. Захоплені зненацька, вони не змогли чинити ефективного опору тож їх взяли в полон. Рашисти, прикриваючись лісосмугою, повели полонених у напрямку своїх позицій.

Оператор БПЛА Третьої окремої штурмової бригади помітив підозрілий рух і з’ясував, що з групою військовослужбовців немає зв’язку. Командир одного з батальйонів дав наказ на виїзд групі швидкого реагування для знищення диверсантів і порятунку полонених.

Штурмова група дісталася місця події на броньованій машині М113 і вступила в бій з окупантами, під час якого рашисти були змушені залишити полонених та відступати. Українські військові змогли втекти та повернулися на свої позиції протягом доби.

У бою українські військовослужбовці знищили диверсійну групу російських окупантів, пошкодили та знищили укріплення, створивши передумови для подальшого успіху на цій ділянці.

У 3 ОШБр підтвердили цю інформацію, зазначивши, що серед полонених були військовослужбовці приданих сил, зокрема, кадровий офіцер у званні капітана, сержант і солдати.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: ілюстративне, ТГр «Кремінна»

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-07 15:22:24