Україна і світ

Олег Винник оголосив про повернення на сцену: як відреагували в мережі


Співак Олег Винник, який від початку повномасштабного вторгнення перебуває за кордоном, оголосив про своє повернення на сцену. Щоправда, концерти відбудуться не в Україні.

Де виступить Олег Винник

Голова офіційного фан-клубу співака Валерія Барон оголосила про концерти улюбленого артиста, назвавши їх “новою епохою”.

При переході за посиланням на сайт реєстрації, можна побачити, що виступати Винник буде у Німеччині, Польщі, Чехії та Австрії. В кожній з країн він дасть концерти у трьох різних містах.

Реєстрація на сайті дозволить фанатам отримати звістку про ексклюзивний передпродаж квитків за 24 години до офіційного старту продажів у жовтні.

Реакція мережі на повернення Олега Винника на сцену

У коментарях під відео у Tik Tok співака поки практично немає критики, якої зазвичай вистачає. Фан-база артиста не натішиться тому, що нарешті зможе почути пісні виконавця, бажає йому усіляких гараздів та успіхів.

  • Удачі вам, добрий наш ангел! В добрий час, хай Бог допомогає. Люблю безмежно, бо ви неперевершений
  • Безмежне щастя – це ваші концерти. Я дихаю і живу вашими піснями. Хай все вдається на ваших життєвих дорогах і здійснюються найзаповітніші мрії!
  • З нетерпінням чекаємо вас у Києві!
  • Маестро. Це просто вау! Ви – наш чудотворець!
  • Заспівати би разом хоч одну пісню з вами!
  • Дякую, Олеже! Чекаємо на твоє повернення. Ми – українці й будемо всі разом в боротьбі за нашу державу.
  • Як же я чекала цю велику подію! Сказати, що ми готові, це нічого не сказати! Чекаю грандіозних ваших концертів, Олеже! Люблю безмежно!

Серед цих схвильованих та захоплених коментарів також є один саркастичного змісту. Його автор поцікавився, чи привезе Олег Винник “ковток свіжого повітря”, вочевидь, натякаючи на відеозвернення з Німеччини, за яке співака захейтили в мережі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Олег Винник


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-07 15:45:59