Україна і світ

Залізний трон і меч Джона Сноу: речі з Гри престолів підуть з молотка


Фанати серіалу Гра престолів отримають можливість дістати артефакт просто зі знімального майданчика. На аукціон виставлять реквізит та костюми культового шоу за творами Джорджа Мартіна.

Речі з Гри престолів підуть з молотка

Компанія Heritage Auctions вставляє на торги понад 2 тис. предметів. Вони розподілені за групами, усього вийшло 900 лотів, повідомляє Euronews. Серед них такі рідкісні предмети, як розплавлена версія Залізного трону, повний комплект броні та меч Джеймі Ланністера, а також зубні протези, що використовувалися для Білих ходоків.

Ставки на весь цей скарб стартуватимуть в межах $500-20 тис. залежно від лота. Також на аукціоні представлять плащі та шкіряні костюми Дейнеріс Таргарієн, легендарний меч Довгий Кіготь, що належав Джону Сноу, та відзнаку Десниця короля, яку зокрема носив Тіріон Ланністер у виконанні Пітера Дінклейджа.

Зараз дивляться

До уваги шанувальників шоу та покупців представлять навіть дзвін, у який дзвонила септа Унелла, коли вела Серсею шляхом ганьби, та закривавлений одяг з Червоного весілля, де вбили Роба Старка та його мати Кейтлін.

На продаж виставлять все, що не знадобиться під час знімання спінофів та інших фільмів про інтриги у Вестеросі. Аукціон відбудеться в Далласі (США) з 10 по 12 жовтня.

Гра престолів тривала вісім сезонів. Щоправда, фінал збентежив фанатів, яким він видався стиснутим і таким, що лишив по собі купу запитань. По всесвіту, створеному Джорджу Мартіном, продовжують знімати серіали. Зокрема йдеться про приквел до Гри престолів під назвою Дім Дракона, який продовжили на третій сезон.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: скрин з трейлера


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-04 16:12:49