Україна і світ

Які нові авто купували українці в липні 2024 року

Українці купили близько 6,4 тис. нових авто в липні 2024 року. З них – 67% купували транспорт для особистого використання, що на 13% більше, ніж роком раніше. Тепер стали відомі найпопулярніші моделі нових авто.

Які нові авто купували українці в липні 2024 року

Так, абсолютним лідером за популярністю для особистого використання став Toyota Rav4 – 302 авто виїхало з салону. Автомобіль відносно доступний, а його велика кількість модифікацій дозволяє догодити навіть вибагливим автолюбителям.

Друге місце за повністю електричним Honda M-NV – 223 авто. Трійку лідерів замикає Mazda CX5 – 136 авто.

Зараз дивляться

Примітно, що зараз лідируючі позиції займають авто японських брендів. До речі, всі авто з першої п’ятірки – кросовери, які ідеально підходять для міських умов, а також для легкого бездоріжжя.

Четверте місце за корейським Kia Sportage – 135 авто. Що дивно, французький Renault Duster, який нерідко лідирує в рейтингах нових авто в Україні, посів лише п’яте місце зі 133 авто.

До речі, наші водії активно купували електрокари в липні 2024 року. На внутрішньому ринку, а також серед пригнаних авто без ДВЗ лідирує Nissan Leaf – автомобіль відмінно підходить для пересування в межах міста, а також в якості таксі. Наші водії люблять авто від Ілона Маска – Tesla Model 3 красується в першій трійці в рейтингах.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-07 10:08:09