Україна і світ

Я не планувала: Наталія Могилевська про подвійне всиновлення


Українська співачка Наталія Могилевська зізналася, як вирішила вдочерити одразу двох дівчат. За словами артистки, до справи вона підходила з думкою, що візьме в родину одну дитину.

Наталія Могилевська про появу двох дочок в її житті

Першою співачка побачила Соню, а про старшу – Мішель – дізналася пізніше.

– Це була любов з першого погляду. Спочатку я полюбила маленьку Соню, а вже пізніше дізналася, що у неї є сестричка. Тоді я була надзвичайно щаслива, що їх двоє, – пригадала Могилевська в розмові з Київ24.

Наталія відверто розповіла про те, з яким складнощами стикається, виховуючи дітей різного віку.

Артистка пояснила, що спочатку фізично більше уваги потребувала молодша донька, яка тоді не ходила, не говорила і не їла самостійно. Проте, до старшої доньки потрібен особливий психологічний підхід. Адже з підлітками буває непросто.

– Це про ставлення до життя, про повагу до дорослих, про власні кордони. Я читаю купу книжок, а далі підкреслюю олівцем те, що важливо для мене, про що я хочу поговорити з нею, те, що вона, на мій погляд, зможе зрозуміти й все обговорюю, – зазначила мати.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше Наталія Могилевська розповідала, що дівчатам довелося пройти через багато випробувань, поки вони не опинилися у родині, де їх люблять. Їм навіть доводилося голодувати.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-18 11:50:09