Львівський портал

У Львові молодики вкрали таблички з-під дерев, які висадили Девід Камерон та Тімоті Снайдер

У Львові в ніч на 21 вересня, під час комендантської години, група молодих хлопців порушила правила та вирішила вкрасти таблички, встановлені біля дерев у центрі міста. Ці дерева були висаджені істориком Тімоті Снайдером, академіком Ігорем Юхновським та міністром закордонних справ Великої Британії Девідом Камероном. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Розгулюючи центром Львова у заборонений для цього час вирішили ще й вкрасти таблички з-під дерев, які біля катедри висадили всесвітньо відомий історик Тімоті Снайдер, почесний громадянин Львова, академік Ігор Юхновський та міністр закордонних справ Великої Британії Девід Камерон. Як на мене – такі собі жарти. Це наше із вами майно, яке нищать «по приколу», – зазначив керуючий справами у Львівській міській раді Євгена Бойка.

Бойко додав, що патрульна поліція Львівської області відреагувала на це миттєво.

«Хлопці так тікали, що по дорозі погубили частину вкраденого. Думаю, найближчим часом, усі таблички повернуться до своїх дерев. Не робіть так. І викликайте поліцію, коли бачите, як хтось робить щось подібне», – додав Бойко.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-09-21 19:34:42