Україна і світ

Хотіли одружитися: дівчина Ліама Пейна про плани співака перед смертю


Дівчина померлого співака Ліама Пейна розповіла, що вони планували одружитися. Кейт Кессіді зазначила, що пара хотіла зробити це протягом року.

Дівчина Ліама Пейна про плани співака перед смертю

Примітно, що Кессіді відреагувала на смерть Ліама Пейна через тиждень після трагедії – вона опублікувала добірку фото з музикантом і поділилася думками.

– Я навіть не знаю, з чого почати. Моє серце розбите так, що я не можу висловити словами. Я б хотіла, щоб ти побачив, який величезний вплив ти справив на світ, навіть якщо зараз він здається таким похмурим, – розпочала свою думку Кейт.

Вона додала, що досі не змогла змиритися з втратою, і також розкрила розмову перед смертю музиканта. Як виявилося, восени вони розмовляли про майбутнє, і планували створити сім’ю – у Кессіді навіть залишилося листування, яке вона зберігає.

– Я і Кейт одружимося протягом року/одружимося і будемо разом назавжди, – писав Ліам у діалозі зі своєю коханою.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

І хоча розтин вказав причиною смерті падіння з висоти, в організмі Ліама Пейна знайшли величезну кількість наркотиків, які він вжив перед смертю. Однак друг співака стверджує, що артист не вживав наркотиків, і перед смертю навіть лікувався від залежностей. У трагедії можуть бути замішані наркоторговці.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-24 10:18:58