Україна і світ

Віктор Бронюк висловився про артистів-утікачів – що він думає про Влада Яму та Івана Дорна

Лідер гурту ТІК Віктор Бронюк висловився про чоловіків-артистів, які з початком повномасштабної війни виїхали з України.

Бронюк про Яму, Дорна і Потапа

За словами музиканта, він не знає, чим керувалися його колеги, виїжджаючи за кордон, проте впевнений, повернутися вони зможуть і шанувальники їх приймуть.

– Моє ставлення до такого “микання”  негативне… Повірте мені, якщо завтра все закінчиться, багато знаменитостей повернуться і так само гастролюватимуть, виступатимуть і нічого не зміниться, на жаль. Чим керувався Влад Яма або Іван Дорн, я не знаю. Була можливість виїхати, тому вони це зробили, тому що так простіше, це звільняє від багатьох обов’язків, – сказав Бронюк.

Він додав, що така позиція його колег не громадянська і не чоловіча. Але якщо вони так вчинили, то це їхній вибір, з яким їм жити.

Зараз дивляться

– У деякі важкі моменти ми пишаємося нашими людьми, тому що вони можуть самоорганізуватися і голими руками зупинити війська і це дуже надихає. А з іншого боку, мені колись влучно сказав знайомий італієць: Ви чомусь позбавлені інстинкту самозбереження, не цінуєте те, чого досягли, не можете адекватно оцінити ситуацію. Так само і тут, – сказав Віктор.

Музикант упевнений, після повернення в Україну зірки розповідатимуть, як важко вони працювали, поневірялися, їздили світом і думали тільки про свою країну і про те, як допомогти співгромадянам.

Фото: Віктор Бронюк

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-01 14:52:05