Україна і світ

У Харкові планують створити підземні операційні та реанімацію — мер

Як розповів мер Харкова Ігор Терехов, для поліпшення медичної допомоги в умовах постійних обстрілів з боку РФ у місті планують створити операційні та реанімаційні приміщення під землею.

На базі наявних медзакладів

Повідомляється, що ці нові медичні підземні структури будуть розміщені на базі наявних лікувальних закладів міста Харкова.

Співпрацюючи з Міністерством охорони здоров’я, мерія міста планує забезпечити доступні та сучасні умови для надання медичної допомоги.

– Ми працюємо разом із Міністерством охорони здоров’я щодо створення реанімаційних та операційних під землею на базі наших лікувальних закладів, – поінформував Ігор Терехов.

Мережа підземних закладів культури

Окрім цього, мер також оголосив про намір розширити мережу підземних закладів культури в місті.

За словами міського голови, ці новації спрямовані на підтримання безпеки та комфорту мешканців міста, а також на забезпечення безперервного функціонування культурного та медичного життя в умовах сучасної реальності.

– У нас уже працюють заклади, які показують вистави під землею, і ми масштабуємо цей досвід. Тому що є запит на вистави, на живе спілкування в безпечному просторі. Важливо, щоб культурне життя не зупинялося, – заявив мер.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-12 11:14:16

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин