Львівський портал

У військовий коледж у Львові прийшли з обшуками

В понеділок, 27 травня, у Військовому коледжі сержантського складу, що діє при Національній академії сухопутних військ, правоохоронці проводять обшуки. Про це Львівському порталу повідомили в адміністрації навчального закладу.

Відомо, що обшуки проводить ДБР у межах кримінального провадження, відкритого щодо організації незаконного переправлення за кордон чоловіків призовного віку під час воєнного стану в Україні.

Правоохоронці розслідують ймовірну причетність до нелегальної «схеми» посадову особу Військового коледжу сержантського складу.

Зі свого боку керівництво коледжу повідомило, що сприяє правоохоронним органам в об’єктивному розслідуванні кримінального провадження.

Водночас нардепка Юлія Яцик заявила, що за версією слідства, фігурантом цієї кримінальної справи є «пан Л. – колишній суддя, а тепер помічник начальника частини відділення Військового коледжу».

«Він за грошову винагороду розміром 13 тисяч доларів обіцяв допомогти чоловіку у підготовці та видачі документів, які дають підстави для виїзду особи мобілізаційного віку за кордон», – відзначила депутатка.

Наразі правоохоронці обшуки у військовому коледжі ще офіційно не коментували.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-05-27 17:05:59