Суспільне мовлення

У ПП “Угринів-Долгобичув” почали оформляти порожні вантажівки

Вночі, 4 грудня, у пункті пропуску “Угринів-Долгобичув”, що на кордоні з Польщею, почали оформляти порожні вантажівки загальною масою понад 7,5 тонн. На ранок вже оформили 30 вантажівок на виїзд з України.

Про це повідомили у пресслужбі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

“Станом на ранок 4 грудня в пункті пропуску “Угринів” на виїзд з України прикордонники оформили 30 великовагових транспортних засобів загальною дозволеною масою понад 7,5 т. Заїзд вантажівок у пункт пропуску здійснюється в порядку загальної черги”, — йдеться у повідомленні.

Оформлення порожніх вантажівок у ПП “Угринів-Долгобичув”, 4 грудня 2023 року. Фото: пресслужба Західного регіонального управління Держприкордонслужби України

Як розповідав міністр інфраструктури України Олександр Кубраков, пропускна здатність на добу складатиме понад 100 вантажівок.

“Поки пункт пропуску працюватиме в тестовому режимі, реєструватись в чергу на перетин кордону не потрібно. Водночас підтримувати порядок руху та допомагати водіям за необхідності будуть колеги з Укртрансбезпеки”, — каже Олександр Кубраков.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Міністр зазначає, відкриття “Угриніва” є першим пунктом з переліку заходів, які спрямовані на розблокування кордону, зменшення черг та збільшення пропускної спроможності українсько-польського кордону.


Джерело: Суспільне мовлення України