Львівський портал

У Львові збирають маленькі іграшки для дітей у лікарнях

У Львівських школах стартував проєкт «Діти для дітей». Школярі знову збирають іграшки для «Коробок хоробрості», які розміщенні у лікарнях міста. Про це Львівському порталу повідомив організатор заходу – благодійний фонд «Крила надії».

Вміст цих коробок це маленькі винагороди за мужність для діток, які лікуються у всіх дитячих відділеннях Львова.

«Зараз наша країна мужньо бореться із ворогом, а у дитячих лікарнях своя «маленька війна» за життя і здоровʼя кожного пацієнта. І лікарняний «ворог» – недуга, не менш підступна та жорстока, і використовує різні методи – один з них страх. Але боротися із дитячимистрахами можна, і саме для цього ми створили «Коробку хоробрості. Інколи страх видається нездоланним і величезним, але ми точно знаємо якщо його розбити на «маленькі» страхи, то його можна перемогти ! Вдячні за те, що львівські школярі разом із Управління освіти Львова вирішили боротися із дитячими страхами разом із нами!», – йдеться у повідомленні.

До заходу можуть долучитися не лише школярі.

Можна придбати невеличкі іграшки і надіслати їх сюди – Львів, відділення Нової Пошти № 24, БФ «Крила надії»,+380506337067.

Іграшка має вміщатися у дитячу долоньку. Детальніше, які іграшки потрібні можна побачити тут.

Можна також доєднатися до заходу закладом. Як це зробити дивіться тут. Також можна підписатися на регулярний платіж і тоді дитячі коробочки із іграшками будуть наповнюватися незалежно від будь яких обставин!

221

Доєднуйтесь, і ваша щедрість допоможе дітям боротися зі страхами у лікарнях.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-05-13 19:49:09

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин