Львівський портал

На головний залізничний вокзал Львова очікує реконструкція

«Укрзалізниця» розпочинає консультації із проєктними та архітектурними організацями для початку проєктування реконструкції головного залізничного вокзалу Львова, який має стати безбар’єрним для пасажирів. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі «Укрзалізниці».

Як повідомляють залізничники, торік «Укрзалізниця» розпочала реалізацію програми «Безбар’єрна залізниця». Львівський вокзал є одним з пріоритетних обʼєктів із забезпечення безбарʼєрності для пасажирів, у тому числі для людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення. Це особливо важливо зараз, коли Львів став одним з ключових медичних хабів країни.

«Щодня залізницею до Львова прибувають поранені військові та ветерани, що робить необхідним проєктування високих перонів», – йдеться у повідомленні.

Проєкт передбачає розробку документації щодо перебудови високих перонів та розміщення ліфтів для безперешкодного доступу до потягів і кімнат відпочинку, реставрації тунелів вокзалу тощо.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-05-27 22:26:44