Львівський портал

У Львівському ТЦК відреагували на гнівні коментарі у соцмережах

У Львівському обласному територіальному центрі комплектації закликали громадян до відповідальної й гідної поведінки в соцмережах.

Дедалі частіше у соцмережах можна побачити негативні та навіть образливі коментарі щодо працівників ТЦК. Свою реакцію на подібне озвучив один із таких військовослужбовців.

На відео – старший солдат Віктор Всякий. На війні він із 2021 року. Повномасштабне вторгнення зустрів у складі 24 окремої механізованої бригади. Воював на Луганщині. Отримав поранення, після тривалого лікування й кількох операцій за станом здоров’я переведений на службу у Шевченківський районний ТЦК та СП Львова.

«Такі військовослужбовці як Віктор служать сьогодні в ТЦК діловодами, у ротах охорони, їздять в групах оповіщення. Вони також читають негативні коментарі в соціальних мережах, в яких їх ображають і звинувачують. Віддавши своє здоров’я на війні з російськими окупантами, замість подяки вони чують погрози й зневагу.

Не піддавайтеся на ворожі провокації, не підтримуйте агресію анонімів у соцмережах, подумайте перед тим, як написати емоційний коментар. Пам’ятайте, що дискредитація військовослужбовців ТЦК є частиною кремлівської інформаційної кампанії проти ЗСУ», – наголошують у ТЦК.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-06-11 15:56:31

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин