Україна і світ

У Лізи Василенко діагностували невиліковну хворобу – що відомо

В української акторки, зірки серіалу Школа Лізи Василенко діагностували невиліковну хворобу. Вона зізналась, що страждає на цукровий діабет першого типу.

У Лізи Василенко діагностували діабет

За словами акторки, після встановлення діагнозу її життя практично не змінилося. Однак тепер вона дотримується дієти та стежить за рівнем цукру в крові.

– Я нещодавно дізналася, що діабетик. У мене діабет першого типу, який не лікується. Насправді це просто про дієту та стеження за рівнем цукру. Іноді доходить до пиз**цу, – поділилася Василенко.

Днями Ліза опублікувала фото та налякала підписників своїм зовнішнім виглядом. У кадрі акторка постала в сльозах та із висипаннями на тілі. За словами Василенко, це була алергічна реакція. Однак лікарі й досі не змогли встановити точну причину висипання.

Зараз дивляться

– Мене справді жорстко обсипало, алергічна реакція була. Не зрозуміло, що то було. Навіть зараз мені ніхто не дав висновку, що це було. Тобто, це якийсь вірус, який не передається. Але моє тіло через нервовий зрив відреагувало на це дуже гострим чином, покривши мене дуже сильним висипом. Сходила я нещодавно до дерматолога. Мене оглянули та приписали антигістамінні, що допомогло, а також антидепресанти, – сказала акторка.

Фото: Ліза Василенко/Instagram

Зазначимо, що після виходу на екрани серіалу Школа Ліза Василенко виїхала до Москви, де хотіла будувати свою кар’єру. В інтерв’ю росЗМІ акторка називала українців “тупими” й заявляла, що “краще помре в Росії, ніж в Україні”.

Після початку повномасштабного вторгнення Василенко виїхала з країни-агресорки та змінила свою позицію. Нині Ліза живе за кордоном та перебуває в стосунках із репером Моргенштерном, який визнаний “іноагентом” у Росії.

Фото: Ліза Василенко

Джерело: Mohunidze

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-07 16:53:09