Україна і світ

Тіна Кароль висловилася про майбутнє заміжжя – ФОТО

Співачка Тіна Кароль відверто відповіла на запитання про особисте життя. Артистка висловилася про своє ймовірне майбутнє заміжжя.

Тіна Кароль про заміжжя

В Instagram-stories Тіна Кароль вирішила поспілкуватися з шанувальниками, влаштувавши рубрику Запитання-відповідь. Так, усі охочі змогли поставити їй запитання, які їх цікавлять, а вже сама співачка обрала, на які дати відповідь, а які залишити без.

Не секрет, що багатьох цікавить особисте життя Тіни Кароль, про яке мало що відомо, а тому підписники не упустили можливості торкнутися цієї теми. Так, хтось запитав, чи розповість виконавиця публіці, якщо вийде заміж вдруге.

Зараз дивляться

Тіна Кароль дала вичерпну відповідь, написавши просто “Ні”. Водночас вона оприлюднила селфі, на якому показалася без фільтрів і з легким макіяжем.

Фото: Тіна Кароль / Instagram

Очевидно, виконавиця не хоче, щоб її особисте життя стало відкритою книгою для публіки. Відомо, що вона була одружена з продюсером Євгеном Огіром, якого не стало в 2013 році. Не секрет, що Тіна Кароль дуже любила чоловіка і досі згадує його у своїх соцмережах.

Після того особисте життя співачки невідоме і сама вона про нього нічого не розповідає.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-06 20:04:04