Україна і світ

Тіна Кароль пройшла курс військової підготовки

Співачка Тіна Кароль пройшла курс військової підготовки. Зірка долучилася до новачків, які здобували знання та навички на курсах Резервіст.

Тіна Кароль пройшла курс військової підготовки

Так, пресслужба курсу опублікувала серію знімків, на яких Кароль у піксельній формі опановувала основи стрільби з вогнепальної зброї і навчалася такмеду разом із ветеранами Азова за протоколами ASM MARCH. Артистка також навчалася поведінки зі зброєю, використання радіозв’язку і цікавилася інженерною підготовкою.

– Команда Резервіст була рада вітати Тіну Кароль як курсантку на потоці “червень”. Дякуємо за підтримку! – підписали знімок представники курсу.

Відомо, що Кароль не тільки цікавиться основами ведення війни, а й тримає своє тіло в тонусі. Нещодавно Кароль показала складні асани з йоги, якою займається вже багато років. Приміром, Тіна постояла на руках і голові, тримаючи при цьому своє тіло в повітрі. Ще в березні співачка зазначила, що дійшла до четвертого рівня йоги, і її хобі почалося з розтяжки, корисної для її вокалу. Однак, через деякий час співачка втягнулася в ці практики.

Зараз дивляться

Фото: Резервіст

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-17 19:53:36

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин