Україна і світ

Телеканал ICTV2 розпочав зйомки серіалу АТП Рапід – що відомо

Розпочалися зйомки 16-серійного проєкту каналу ICTV2 АТП Рапід про двох напарників-водіїв, що доставляють вантажі в різні куточки нашої країни. Небезпечні пригоди і небанальні ситуації, в яких героям доведеться розбиратися і розрулювати, допомога та підтримка своїх, любов і родина, здоровий життєствердний гумор – це меседжі нового серіалу.

ICTV2 розпочав зйомки серіалу про водіїв

В центрі сюжету – життєві історії працівників компанії українського перевізника АТП Рапід, що доставляє вантажі в будь-які частини України. Двоє головних героїв – водії-експедитори Артем (В’ячеслав Довженко) і Семен (Володимир Гладкий) – дуже різні у поглядах на життя, потрапляють у небезпечні пригоди, з яких змушені разом виплутуватися.

Фото: ICTV

– В нашому проєкті дорога – як символ нашого життя, а головні герої – у постійному русі. На своєму шляху вони зустрічають і радощі, і лиха, і багато загроз, і щастя, і любов. Але в будь-яких ситуаціях вони прагнуть залишатися людьми: допомагати іншим, волонтерити, перевозити вантажі в бік фронту. Вони дуже різні: один – правильний і відповідальний, а другий – трохи розгільдяй. Додам, що також будуть романи, любов, ревнощі, – каже режисер серіалу Олександр Кірієнко.

За його словами, серіал зібрав справжній зірковий каст, проте всіх відомих акторів не розкриває. В АТП Рапід В’ячеслав Довженко приміряє несподіваний образ – водія-перевізника.

Зараз дивляться

АТП Рапід

АТП Рапід

– Мій герой Артем не бабій, він просто романтична натура. Вважає, якщо закохався – то треба одружитися, але ж він має рацію, чи не так? Інша історія, що Артем не пристосований до сімейного життя, а жінкам з таким чоловіком важко. Він має багато дітей, про яких піклується, і зі своїми колишніми жінками у нього хороші стосунки. Але побачимо, що з ним відбуватиметься далі, – сказав Довженко.

Сюжет відображає актуальну сучасність: дія відбувається у воєнні часи, коли автошляхи стають дорогами життя, а водії, що доставляють все необхідне – справжніми героями.

Зйомки серіалу АТП Рапід відбуватимуться в Києві і області, про прем’єру канал ICTV2 оголосить згодом.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-01 16:15:08