Україна і світ

Суд щодо відмови від прізвища дочки Пітта і Джолі перенесли

Судове засідання у справі про відмову доньки Пітта і Джолі від прізвища батька було відкладено. Як виявилося, суд не встиг ознайомитися з біографією Шайло, тому дочка поки що носитиме прізвище актора.

Суд щодо відмови від прізвища дочки Пітта і Джолі перенесли: подробиці

Не секрет, що наприкінці весни Шайло Джолі-Пітт подала документи на відмову від прізвища свого батька. Тепер із ситуацією розбиратиметься суд, але розгляд перенесли через технічні проблеми.

– Зміна прізвища доньки Бреда Пітта й Анджеліни Джолі була відкладена, тому що суд не зміг правильно завершити необхідну перевірку, – заявив інсайдер.

Ситуацію прокоментував і адвокат 18-річної Шайло – Пітер Левін. Він заявив, що розбиратися в суді із сімейною історією будуть 19 серпня.

Зараз дивляться

– Це нормально. Усі, хто подає запит на зміну імені, мають пройти перевірку судовим секретарем, і через канцелярську помилку слухання у справі Шайло було перенесено на нову дату, – додав Левін.

До речі, рішення доньки розбило серце Бреду Пітту. Раніше інсайдер заявляв, що актор завжди любив Шайло, і досить важко переживає відсутність спілкування з дітьми.

Відмовитися від прізвища Пітта хоче ще одна донька – 15-річна Вів’єн. У соцмережах дочка акторів вказується як Вів’єн Джолі – з прізвищем тільки від матері.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-30 15:26:05