Україна і світ

Вдячна за довіру: Оксана Гутцайт про підтримку проєкту Друзі ДШВ


Ведуча програми Факти ICTV і телемарафону Єдині новини Оксана Гутцайт розповіла, чому стала другом ДШВ.

Ведучому розмовної студії Вадиму Карп’яку Оксана зазначила, що багато хто з її колег зараз служить або працює з десантно-штурмовими військами.

Оксана Гутцайт про підтримку ДШВ

Оксана заявила, що її колеги тісно співпрацюють із ДШВ, а дехто й став частиною цих військ.

– У нас служить Орест Дрималовський у 79 бригаді, наш колега, ведучий каналу СТБ і Єдиного марафону. Ну і, звичайно, наші військові кореспонденти, які знімають дуже багато бригад з ДШВ. Мені здається, що взагалі ті хлопці й дівчата – це наша спільна сім’я, багатьох з яких ми знаємо, записуємо спільні привітання. Тому це вже велика робота ДШВ і наших новинних студій – ICTV, СТБ, – вважає Гутцайт.

Оксана без сумнівів погодилася приєднатися до проєкту Друзі ДШВ і подякувала за довіру.

Гутцайт – далеко не єдина ведуча, яка долучилася до проєкту Друзі ДШВ. Її колега Яна Брензей також стала другом десантно-штурмових військ, закликаючи інших також проявити ініціативу.

До речі, проєкт дуже зручний для учасників, адже є можливість оформити автоматичні щомісячні донати. Суму визначає донатер, вона списуватиметься з картки. Також можна вибрати бригаду, яку хочете підтримати, але це не обов’язково – можна відправити допомогу всім захисникам загалом.

Своїх друзів десантники радують приємними подарунками. За щомісячні донати від 100 грн дарують цифровий бейдж, а якщо сума вища за 500 грн – наклейку на авто. Від 5 тис. грн учасник проєкту отримає фірмову чашку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Оксана Гутцайт


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-01 11:35:25