Україна і світ

Спростить завдання командирів Сил оборони: Зеленський про запуск застосунку Армія+

Фото: Офіс президента

Завтра в Україні запустять новий електронний застосунок Армія+, спільно розроблений Міноборони та Мінцифри.

Про це у своєму зверненні до народу повідомив президент Володимир Зеленський.

— Застосунок Армія+ – це наше нове цифрове досягнення. Воно однозначно спростить повсякденні завдання більшості командирів Сил оборони України.

Згодом – і для кожного воїна. Вже скоро всі ми це представимо, – пояснив глава держави.


Звернення Зеленського 7 серпня – про що говорив президент

Зеленський також відзначив ефективну роботу українських захисників у всіх напрямках, де тривають запеклі бої – Покровський, Торецький, Лиманський, Харківщина.

— І всюди, де йдеться наш захист від наступальних операцій окупанта. Важливо й надалі знищувати ворога – саме так, як наші воїни вміють, і саме так стійко, як це допомагає всій обороні нашої країни, і саме так ефективно, як дає результат, – сказав український гарант.

На його думку, тиск на Росію має постійно збільшуватися, це забезпечить справедливий мир через справедливу силу. Наблизить нашу перемогу над ворогом та за свою незалежність.

Також 7 серпня у президента Зеленського відбулися дві важливі зустрічі з міністром оборони Рустемом Умєровим та головнокомандувачем ЗСУ Олександром Сирським. Про деталі військової стратегії він пообіцяв повідомити пізніше.

Натомість розповів про соціальну підтримку українців, про що говорив із представниками Кабміну.

— Такої підтримки, яка дає можливості і для нового бізнесу в Україні, нових робочих місць та підтримки родин. Ми маємо пам’ятати, що вже зараз, захищаючи нашу державу, ми визначаємо, яким буде життя в Україні після цієї війни. Максимум захисту та безпеки для наших людей та можливостей. Можливості жити та працювати в Україні. Вже зараз це готуємо, – резюмував він.


Джерело: Офіс президента
Війна в Україні, ВСУ

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-07 20:45:04