Україна і світ

Спливли нові подробиці смерті Мерилін Монро

Американська оглядачка Морін Келлеген у своїй новій книзі розкрила інформацію, що може вплинути на основну версію смерті зірки Голлівуду Мерилін Монро. Відомо, що знаменитість померла внаслідок передозування барбітуратами у своєму будинку в Лос-Анджелесі. Її тіло знайшла домогосподарка зранку 5 серпня 1962 року. Вважається, що це було самогубство.

Нові подробиці смерті Мерилін Монро

Келлеген звернула увагу на заяви другого чоловіка Монро Джо Ді Маджіо, який заборонив президенту Джону Кеннеді та його брату Боббі, які мали одночасні романи з Мерилін, відвідувати її похорон. У книзі наведені слова Джо, які він нібито сказав після смерті дружини.

– Я завжди знав, хто її вбив, але не хотів розпочинати революцію в цій країні. Вона сказала мені, що хтось її вб’є, але я мовчав. Всі Кеннеді були вбивцями жінок, і вони завжди залишалися безкарними. Вони будуть безкарними навіть через сто років, – процитувала Ді Маджіо авторка.

Вона також згадала, що Боббі Кеннеді відвідав Мерилін Монро у її будинку в Лос-Анджелесі в ніч її смерті.

Зараз дивляться

– ФБР і ЦРУ, як виявили Боббі і Джек, прослуховували будинок і телефонну лінію Мерилін без її відома. Боббі не хотів йти, поки не знайшов записів, – написала Келлеген.

Боббі нібито запитав “де ця чортівня?”, але Монро не зрозуміла про що мова, і тоді він пішов, йдеться в книзі. Там же уточнюється, що Мерилін померла кілька годин по тому.

Що було після смерті Мерилін Монро

Морін Келлеген стверджує, що після смерті зірки ФБР наказали видалити певні телефонні записи з її будинку. Зʼясувалося, що акторка дзвонила Боббі на роботу вісім разів з 25 по 30 червня 1962 року. Також є дані, що вона зробила аборт 20 липня, і що дитина могла бути від нього.

Келлеген встановила, що у 1985 році ABC News планували показати спеціальний телерепортаж про можливу причетність братів Кеннеді до смерті Мерилін, але за кілька годин до трансляції телеканал раптово скасував випуск.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-17 11:36:59

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин