Україна і світ

У смерті Метью Перрі можуть звинуватити кілька людей

Звинувачення у смерті актора Метью Перрі можуть висунути одразу кільком людям. Так вважає поліція, і навколо загибелі зірки з Друзів з’являється дедалі більше подробиць.

У смерті Метью Перрі можуть звинуватити кілька людей

Про цю інформацію заявив інсайдер із правоохоронних органів. Наразі федеральне розслідування добігає кінця, і стане зрозуміло, чи будуть пред’являти звинувачення, чи ні.

Прокуратура США поки що не поспішає коментувати хід справи.

Зараз дивляться

Нагадаємо, що Метью Перрі помер 28 жовтня 2023 року – його знайшли в джакузі в його будинку, і після тривалого розслідування стало відомо, що він міг померти від вживання кетаміну. Ще в січні 2024 року поліція заявила, що розслідування смерті зірки завершено.

Однак історія навколо смерті актора знову з’явилася на радарі в червні 2024 року – нещодавно поліція Лос-Анджелеса допитала одну зі знаменитостей у справі про смерть Перрі. Жінка добровільно передала слідчим свій iPhone і ноутбук під час обшуку її будинку. Відомо, що дівчина – знайома актора, і з ним вона налагодила стосунки в реабілітаційному центрі. Не виключено, що саме їй і висунуть обвинувачення.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-26 11:57:13

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин