Україна і світ

Спецпроєкт Ждуни Авдіївки: подробиці та “герої” випусків

Журналістка Фактів ICTV Наташа Тарчевська ідентифікувала ще чотирьох зрадниць Авдіївки. Усі вони мали пряме відношення до виховання дітей: своїх і чужих.

Ексклюзивні подробиці розслідування можна переглянути у другій частині спецвипуску Ждуни Авдіївки. Діти на YouTube-каналі Факти ICTV.

“Героїнями” розслідування стали дві освітянки – завідувачка дитсадка №7 міста Авдіївки Малюк Світлана Кєтова та вчителька молодших класів Авдіївської школи №1 Людмила Кльова.

Зараз дивляться

– Жодного дитячого садочка й школи в Авдіївці більше немає. Заклади, створені для дітей, Росія знищила до фундаменту. Глибоко шокує позиція “освітянок” Кєтової та Кльової, які роками до вторгнення ходили у вишиванках і розмовляли у місті виключно українською мовою, а зараз – вклоняються й дякують тим, хто знищив їхнє життя, –  розповіла Фактам ICTV Наташа Тарчевська.

Розпочинають і завершують розслідування історії двох авдіївських горе-матусь – Поліни Замори та Раїси Карімової, які прищепили своїм дітям ненависть до усього українського, змусивши потерпати від російських обстрілів в очікуванні на “освобождение”.

– Я щиро раджу переглянути це відео батькам, а надто – мамам. У часи війни ми не повинні забувати, що дитина має право зростати у безпеці та гідному, люблячому вихованні з боку родини. Життя чотирирічного Діми Замори та 22-річного Роми Карімова зруйнували їхні ж батьки. Це не повинно повторитися, – наголошує авторка спецпроєкту.

Спецпроєкт Ждуни Авдіївки

Першу частину спецпроєкту Ждуни Авдіївки можна переглянути за посиланням. Розслідування проводилося за сприяння Авдіївської міської військової адміністрації на чолі з Віталієм Барабашем. Крім того, до створення спецпроєкту долучилися поліцейські екіпажу Білий янгол Геннадій Юдін і Дмитро Соловій, а також воєнкор Фактів ICTV Олег Корнієнко, який неодноразово бував в Авдіївці до окупації.

Авдіївка, Війна в Україні

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-08 19:11:12