Україна і світ

Спецоперація СБУ: над Курщиною FPV-дроном збито вертоліт РФ

Спецпризначенці Служби безпеки України, які виконують завдання на передовій, провели операцію зі знищення російського вертольота за допомогою FPV-дрона

Про це Фактам ICTV повідомили поінформовані джерела у СБУ.

Збиття вертольота РФ за допомогою дрона

Як повідомили джерела, 6 серпня воїни Центру спецоперацій А при СБУ підбили російський вертоліт Мі-28 за допомогою FPV-дрона. Таким чином, на рахунку спецпризначенці Служби стало більше на одну уражену ворожу ціль.

Зараз дивляться

За інформацією джерел Фактів ICTV, ураження російського гелікоптера відбулось у повітряному просторі Курською області, що в Росії.

На відео, яке поширив волонтер та активіст Сергій Стерненко, можна побачити, що безпілотник СБУ влучає прямісінько в задній гвинт ворожої машини.

– СБУ вкотре продемонструвала високий професійний рівень, креативний підхід і новизну рішень, які використовуються для знищення ворога. У нас для росіян ще багато неочікуваних сюрпризів, – повідомило поінформоване джерело в СБУ.

Нагадаємо, напередодні, паралельно із проривом кордону у Курській області РФ, держава-терорист продовжила атаки на Сумську область. В результаті активності ворога, над Сумщиною Сили оборони знищили два безпілотники ворога, одну балістичну ракету та один вертоліт противника.

Фото: Михайло Федоров

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-07 15:26:07