Україна і світ

Склеїв ласти: навіщо Кислиця натякає на смерть глави МЗС РФ Лаврова

Фото: Getty Images

Постійний представник України при Раді безпеки ООН Сергій Кислиця натякнув на смерть очільника МЗС Росії Сергія Лаврова. 

Про це він написав на своїй сторінці у X.

Кислиця заявив, що дехто каже, що Лавров вже нібито помер

– Для деяких російських військових злочинців померти у своєму ліжку в елітному приміському районі може здатися найпростішим виходом. Навіть якщо вони пропустять лаву підсудних, вони підуть прямо в пекло, щоб горіти там вічно, оминаючи чистилище… Дехто каже, що він уже склеїв ласти, та все ж, за іронією долі, я б хотів, щоб він був живий, щоб побачити його на лаві підсудних, – написав Кислиця, опублікувавши фото Лаврова. 

Зараз дивляться

Однак варто зазначити, що у Росії не робили жодних офіційних заяв про смерть чи стан здоров’я Лаврова. 

Навіщо Кислиця натякає на смерть Лаврова 

Політолог Ігор Рейтерович пояснив, навіщо Сергій Кислиця написав про можливу смерть Лаврова.  

На його думку, це екстравагантні заяви, які допомагають привертати увагу до того, що відбувається.  

Він зазначив, що подібні тексти відіграють дуже важливу роль, адже на них звертають увагу, і вони нагадують світу, що насправді відбувається в Україні після початку повномасштабного вторгнення Росії. 

– Тим більше, що наш представник вміє додати трошки інтриги. У нього дуже влучні формулювання. І він таким чином нагадує про багато важливих речей, про які ми іноді забуваємо, – пояснив Рейтерович. 

А також додав, що найголовніше, про це забувають різні інші країни, тому що вони там нещодавно мали можливість, наприклад, того ж Лаврова або представників Росії, які розказують абсолютні нісенітниці займаються дезінформацією. 

За словами політолога, це речі, які, дійсно, мають під собою певні підстави. Він припустив, що можливо є якась інформація, яка вже відома в дипломатичних колах, але ще поки не вийшла назовні.  

– Це, звичайно, змусить багатьох задуматись, пошукати щось про Лаврова і, до речі, побачити всю цю брехню, яку він говорив, – зазначив політичний консультант. 

А також додав, що не варто забувати про те, так звана російська політична еліта, яка відповідальна за ведення війни проти України,  переважно складається з дуже вже літніх людей. 

– Те, що там дехто з них більш-менш нормально виглядає, – це дива сучасної медицини. Але це літні люди, дійсно, і з ними в будь-який момент може трапитися, що завгодно, якісь природні речі, – пояснив Рейтерович.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Сергій Кислиця

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-01 17:50:00