Україна і світ

Син Потапа назвав суму, яку витрачає щомісяця

Син репера Потапа та продюсерки Ірини Горової, 15-річний Андрій Потапенко, зізнався, скільки грошей витрачає щомісяця та як проведе літо з татом.

Син Потапа розповів про свої витрати

За словами Андрія, щомісяця він витрачає близько 10 тис. грн, половина з яких зазвичай йде на одяг.

– Витрачаю близько 10 тис. грн. Я живу комфортно, до бабусі ходжу. Зараз за перепічкою вийшов. Не дуже багато витрачаю. Витрачаю на якісь шмотки, щось таке. Я закуповуюся десь раз на місяць. Може, раз на два. Коли ми йдемо з мамою, то, напевно, витрачаємо 5−6 тис. грн. Ціни у Києві таки піднялися. Був нещодавно в Будапешті, то там ціни вищі, – сказав хлопець.

@angelina.pichik Скільки потрібно грошей для комфортного життя в Києві? #Україна #Київ #опитування #Angelina #Пичик #витрати ♬ оригинальный звук – Angelina

Зараз дивляться

Також Андрій поділився планами на літні канікули. Так, хлопець планує поїхати до батька за кордон, де гратиме разом з ним в баскетбол. До речі, своє майбутнє Андрій планує пов’язати саме з баскетболом.

– Я влітку їду до свого тата. Буду там у нього грати в баскетбол. На мене не впливає негатив у бік батька. Я не звертаю увагу на тих, хто говорить про мого батька лайно, – наголосив він.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-17 10:10:46

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин