Україна і світ

Син Мадонни Девід Банда розповів про свій заробіток

Син Мадонни Девід Банда розповів, чим він заробляє собі на життя. 18-річний хлопець зізнався, що пішов в індустрію музики, і цим рішенням напевно пишається його мати.

Син Мадонни розповів про свій заробіток

Так, у недавньому інтерв’ю Девід зазначив, що тепер допомагає створити пісню за $5 тис. Така послуга зацікавить музикантів-початківців.

У вересні син співачки буде відкритий до співпраці. До такого виду заробітку музикант додумався після недавнього переїзду з дому Мадонни – він тепер живе окремо зі своєю 21-річною дівчиною Марією Атуеста.

Зараз дивляться

Девід також пропонує віртуальні уроки гри на гітарі, що вказує на його багатогранність у цій індустрії. Утім, з фінансовими труднощами він все ж зіткнувся після переїзду – нещодавно в Instagram він поскаржився на цей непростий період.

– Я не сам по собі, у мене є дівчина. Чудово, коли дев’ята година вечора, я голодний і розумію, що в мене немає грошей на їжу, і займаюся відхожими промислами. Весело бути молодим! – заявив Банда.

Відомо, що попспівачка дуже любить своїх дітей – наприкінці 2023 року Мадонна звернулася до своїх дітей через місяць після виходу з коми. Вона заявила, що любов і близькі – найсильніші ліки.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-07 14:38:05