Суспільне мовлення

Роман Яремчук повернувся до стартового складу “Валенсії” в матчі чемпіонату Іспанії: як зіграв українець

Українець міг виривати для “кажанів” перемогу над “Севільєю”.

Роман Яремчук зіграв у матчі 25-го туру чемпіонату Іспанії “Валенсія” — “Севілья”. Команда українського форварда завершила поєдинок унічию — 0:0.

Яремчук повернувся до стартового складу “кажанів” після гри чемпіонату із “Лас-Пальмасом”, який провів на лапі запасних через хворобу. Сумарно вихід у стартовому складі на матч Ла Ліги став для українця шостим після переходу до “Валенсії”.

Врешті Яремчук відіграв 73 хвилини і мав нагоди принести перемогу своїй команді, перш ніж у складі його замінив іспанець Хесус Васкес.

Як зіграв Роман Яремчук?

  • Найгострішим був момент Яремчука на 19-й хвилині, коли українець з меж воротарської зони завдав удару після флангового навісу — “Севілью” врятував воротар.
  • Свого другого удару в площину Роман завдав на старті другого тайму, коли вибігав віч-на-віч із воротарем з гострого кута. Норвежець Ер’ян Нюланд вдруге відвів загрозу після моменту українця.
  • Ще один удар Яремчука в матчі був заблокований. З поля українець пішов з вісьмома точними передачами на партнерів, з м’ячем він зустрічався 23 рази.

Ла Ліга. 25-й тур

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

“Валенсія” — “Севілья” 0:0

Що відомо?

  • В усіх турнірах Яремчук провів свій 21-й матч за “Валенсію”, у складі якої відзначився трьома голами.
  • Яремчук виступає в Іспанії на правах оренди з бельгійського “Брюгге” — угода між клубами розрахована до кінця сезону 2023/24.
  • “Валенсія” після нічиєї посідає восьме місце в таблиці Ла Ліги та відстає від зони єврокубків на два очки. У наступному матчі 24 лютого підопічні Рубена Барахи зіграють у чемпіонаті із “Гранадою”.


Джерело: Суспільне мовлення України