Україна і світ

Рідні люди й накращі друзі: Полякова звернулася до чоловіка у 20-ту річницю шлюбу


Співачка Оля Полякова у 20-ту річницю шлюбу з чоловіком Вадимом Буряковським зізналася, якими були їхні стосунки на початку спільного життя й зараз.

Оля Полякова про 20 років, прожитих з чоловіком

Артистка рідко ділиться спільними фото з коханим, та і якщо робить це, то частіше публікує родинні знімки. Проте, з нагоди порцелянового весілля співачка поширила грайливу світлину з Вадимом. На ній він у своїй фірмовій чорній шапці, а Оля обіймає його зі спини.

– Ну що, 20 років! Мені здавалося, що це неможливо, але він зробив неможливе! – написала Полякова.

Вона додала, що на початку їхнього спільного життя чоловік опікувався нею та вчив, а потім підтримував її розвиток та хвалив.

Зараз дивляться

– Розумію, що це дещо батьківська позиція, але з жінкою, яка була в дитинстві, неможливо інакше! Але я виросла в цьому шлюбі, в любові та теплі, і стала дорослою, незалежною і самовпевненою! І ми тепер батьки нашим прекрасним дівчаткам, а одне одному – рідні люди, а ще ми – найкращі друзі! Любов? Так, вона сама – доросла, безпечна, затишна! – поділилася артистка.

Навесні шлюб Олі Полякової та Вадима Буряковського пройшов через випробування. Тоді кухар Владислав Міцкевич заявив про роман зі співачкою, опублікувавши спільні фото. Полякова назвала це “пʼяною брехнею” та помстою через фінансовий конфлікт.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Відреагував на заяви Міцкевича і чоловік зірки. Якось наприкінці свого стриму в Instagram Оля запитала Вадима Буряковського: Міцкевичу ноги будемо відривати?, на що той жартома відповів: Як завжди.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-11 17:01:59