Україна і світ

Раян Рейнольдс розкрив стать четвертої дитини

Раян Рейнольдс нарешті розкрив стать своєї четвертої дитини від дружини Блейк Лайвлі. Це стало несподіванкою, адже зірка Дедпула не робив спеціальних заяв, а розповів про це під час розмови з британцем Джоном Беллом, що пройшов у костюмі Дедпула багато кілометрів в межах акції підтримки ментального здоровʼя.

Раян Рейнольд підтвердив стать четвертої дитини

Актор зробив заяву у відповідь на історію Белла, який втратив сина, що обожнював фільми Рейнольдса про Дедпула. Чоловік розповів, що мав зі своїм первістком особливий звʼязок та ледь думав навіть попрощатися із життям після його смерті, але переборов це бажання.

Ця історія так розчулила Раяна Рейнольдса, що він вирішив поділитися власними думками зі співрозмовником.

Зараз дивляться

– У мене теж є син, і якщо, Джоне, я люблю цього хлопчика, хоча б на десяту частину від того, як ви любите Джейка, то я відчуваю, що я все роблю добре, – зізнався актор.

Нагадаємо, що четверта дитина в родини Рейнольдса та Лайвлі зʼявилася півтора року тому, але весь цей час подружжя приховувало імʼя та стать малюка.

Про те, що дитину звати Олін актор сказав лише кілька днів тому під час прем’єри фільму Дедпул і Росомаха в Нью-Йорку. Тепер відомо, що Олін – хлопчик.

У зіркової пари Раяна Рейнольдса та Блейк Лайвлі, які одружилися у вересні 2012 року, також є три доньки: девʼятирічна Джеймс, семирічна Інес та чотирирічна Бетті.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-28 11:10:05