Україна і світ

Принц Гаррі та Меган Маркл розповіли про булінг в мережі

Принц Гаррі та Меган Маркл дали рідкісне спільне інтерв’ю, у якому розповіли про онлайн-булінг. Повна версія розмови вийде в ефір 4 серпня, у день народження Меган. Герцогині Сассекській виповниться 43 роки.

Принц Гаррі та Меган Маркл заговорили про булінг в мережі

Під час розмови Маркл висловила своє бажання захистити своїх дітей – 5-річного принца Арчі та 3-річну принцесу Лілібет – від шкідливого онлайн-контенту. Гаррі додав, що цькування в мережі здатне завдати непоправної шкоди.

– На цей момент ми дійшли до того, що кожен з батьків повинен бути першим, хто прийде на допомогу. І навіть найкращі у світі рятувальники не зможуть розпізнати ознаки можливого самогубства. Це найстрашніша частина цього, – акцентував принц Гаррі.

Цієї весни Меган Маркл поділилася, що дуже сильно відчула прояви онлайн-ненависті у період вагітності. Вона зазначила, що соціальні медіа та онлайн-простір мають свої переваги, але містять багато ненависті та риторики, що може негативно впливати на психічне здоров’я та фізичну безпеку.

Зараз дивляться

– Це не злість, це жорстокість. Коли ви вагітні або з немовлям, то відчуваєте усю ніжність та священність цього часу, і тоді у вас просто спрацьовує природний інстинкт, і ви намагаєтеся зробити все можливе, щоби захистити дитину і себе, – наголосила Маркл.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фонд герцога і герцогині Сассекських Archewell Foundation активно працює із сім’ями, які стикаються з труднощами через шкідливий онлайн-контент. Під час свого візиту до Колумбії, запланованого на листопад цього року, герцог і герцогиня візьмуть участь у першій Всесвітній міністерській конференції з питань ліквідації насильства над дітьми.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-02 09:59:08